Arxiu de categories Promocions

Campanya d’Esterilització i Identificació “Sóc Responsable”

A l’Hospital Veterinari Garbí creiem en la importància d’identificar i esterilitzar a les nostres mascotes. És per això, que oferim la Campanya “Sóc Responsable” de Faada durant tot l’any! Aprofita aquests mesos d’hivern si encara no ho has fet, i identifica i/o esterilitza a la teva mascota (gos, gat, fura o conill) a un preu reduït però amb la màxima qualitat i professionalitat!

 

Per què és important esterilitzar?

La decisió d’esterilitzar a la nostra mascota és un acte de responsabilitat que comporta un augment de la seva esperança de vida.

  • En mascles, evitaràs tumors testiculars, hèrnies perianals, problemes de comportament (marcatge, alguns tipus d’agressivitat),…
  • En femelles, evitaràs els embarassos psicològics, infeccions de matriu (piòmetres) i tumors mamaris.
  • En ambdós casos evitarem la sobrepoblació i els embarassos no desitjats i, per tant, col·laborarem en la disminució dels abandonaments.

Segons publica el «American Journal of Veterinarian Research» (Revista Americana de Recerca Veterinària), la longevitat d’un animal esterilitzat augmenta en mascles un 24% (gossos) i un 36% (gats). En les femelles augmenta un 20% (gossos) i un 40% (gats).

 

És cert que s’engreixen?

Si es controla el seu menar i fa l’exercici físic adequat no té perquè engreixar-se.

 

Si teniu qualsevol dubte ens podeu trucar al 93 759 15 70 o venir a informar-vos a l’Hospital Veterinari Garbí, a la Carretera NII Km 643 de Cabrera de Mar. 

Estem 5 minuts de Mataró (Maresme), oberts les 24 hores els 365 dies de l’any per qualsevol urgència que pugui tenir la vostra mascota.

10 raons per esterilitzar la teva mascota

 

1. La vostra femella viurà més anys i de millor qualitat

El 50% de les gosses no esterilitzades y el 90% de les gates en la mateixa condició, desenvolupen al llarg de la vida malalties fatals relacionades amb una NO esterilització temprana. Per això, és recomanable esterilitzar-les abans del primer zel o entre el primer i el segon.

 

2. L’esterilització proporciona beneficis de salut a la vostra mascota mascle

A part de prevenir els embarassos indesitjats, l’esterilització del mascle pot prevenir càncer de testicles, així com problemes de pròstata que es desenvolupen a una edat avançada.

 

3. Una femella esterilitzada no podrà entrar en zel

D’aquesta manera previndrem que les gates miolin desconsoladament cridant al mascle o que s’orinin per tota la casa. En les gosses podrem evitar els signes del zel i els embarassos psicològics si no hi ha hagut munta.

 

4. Un gat mascle esterilitza ja no se’n va fora de casa a buscar femelles

Per tant, evitarem també que puguin patir accidents, o bé, que hi hagi baralles amb altres mascles.

 

5. Problemes de comportament i marcatge

En alguns casos, problemes de comportament sobretot amb membres del mateix sexe, es poden prevenir amb aquesta cirurgia. Per altra banda, totes les conductes de marcatge, si s’esterilitzen a una edat temprana, es poden evitar.

 

6. L’esterilització no farà que la vostra mascota guanyi pes, sinó que si es manté una bona dieta i exercici, mantindrem la nostra mascota en el pes ideal.

 

7. La cirurgia d’esterilització és molt més econòmica que el preu que pot suposar una cirurgia per solucionar una infecció de matriu, un càncer de testicles o el tractament per curar un abscés per mossegada degut a alguna baralla.

 

8. Amb l’esterilització evitarem camades no desitjades i, per tant, abandonaments d’animals

Si tots estiguéssim conscienciats de la importància pel benestar animal que això suposa, el problema dels abandonaments no estaria present en el nostre dia a dia.

 

9. L’excés d’hormones sexuals poden donar diferent simptomatologia, la més evident és la que ocasiona l’excés dels estrògens o la testosterona sobre la pell. En ocasions això pot donar lloc a dermatitis que fins que no s’esterilitzen no acaben de curar-se.

 

10. Els parts en algunes femelles poden ser complicats i poden acabar en cessària. Les cesàries poden haver-se de realitzar en qualsevol moment del dia o de la nit sent una urgència freqüent en la clínica veterinària

 

A l’Hospital Veterinari Garbí creiem en la importància d’esterilitzar i d’identificar a les nostres mascotes, és per això que des de que vam obrir que estem adherits a la Campanya d’Esterilització i Identificació a preus reduïts de FAADA “Sóc Responsable” durant tot l’any!

Truca’ns al 93 759 15 70 i informa’t i/o demana una cita.

 

 

 

Promocions en Vacunes per a gos i gat

A l’Hospital Veterinari Garbí donem molta importància a la prevenció, per això considerem molt important realitzar un bon protocol de vacunació.

Aprofita la oportunitat d’assegurar la salut de les vostres mascotes al millor preu!

Campanya de Vacunació 2022

Visita + Vacuna Cadell per 39,90€
Visita + Vacuna Gos Adult per 45,90€

Truca’ns al 93 759 15 70 i demana una cita!