Campanya d’Esterilització i Identificació “Sóc Responsable”

Campanya d’Esterilització i Identificació “Sóc Responsable”

A l’Hospital Veterinari Garbí creiem en la importància d’identificar i esterilitzar a les nostres mascotes. És per això, que oferim la Campanya “Sóc Responsable” de Faada durant tot l’any! Aprofita aquests mesos d’hivern si encara no ho has fet, i identifica i/o esterilitza a la teva mascota (gos, gat, fura o conill) a un preu reduït però amb la màxima qualitat i professionalitat!

 

Per què és important esterilitzar?

La decisió d’esterilitzar a la nostra mascota és un acte de responsabilitat que comporta un augment de la seva esperança de vida.

  • En mascles, evitaràs tumors testiculars, hèrnies perianals, problemes de comportament (marcatge, alguns tipus d’agressivitat),…
  • En femelles, evitaràs els embarassos psicològics, infeccions de matriu (piòmetres) i tumors mamaris.
  • En ambdós casos evitarem la sobrepoblació i els embarassos no desitjats i, per tant, col·laborarem en la disminució dels abandonaments.

Segons publica el «American Journal of Veterinarian Research» (Revista Americana de Recerca Veterinària), la longevitat d’un animal esterilitzat augmenta en mascles un 24% (gossos) i un 36% (gats). En les femelles augmenta un 20% (gossos) i un 40% (gats).

 

És cert que s’engreixen?

Si es controla el seu menar i fa l’exercici físic adequat no té perquè engreixar-se.

 

Si teniu qualsevol dubte ens podeu trucar al 93 759 15 70 o venir a informar-vos a l’Hospital Veterinari Garbí, a la Carretera NII Km 643 de Cabrera de Mar. 

Estem 5 minuts de Mataró (Maresme), oberts les 24 hores els 365 dies de l’any per qualsevol urgència que pugui tenir la vostra mascota.