Etologia i Educació Canina

El Servei d’Etologia Clínica s’encarrega dels problemes de conducta dels nostres pacients.

L’Hospital Veterinari Garbí ha ampliat els seus serveis incorporant l’especialitat d’etologia veterinària mitjançant la col·laboració amb Natural Gos.
Natural Gos porta un gran recorregut en el sector de l’etologia veterinària. L’Hospital Veterinari Garbí comptarà amb l’experiència de la Mariona Monròs, fundadora de Natural Gos, que permetrà diagnosticar i tractar els problemes de conducta que tan habituals són en la medicina veterinària.

La Mariona treballarà conjuntament amb el servei de neurologia, traumatologia i medicina interna donat que hi ha problemes de conducta que són secundaris a alguna patologia tals com malalties del sistema nerviós central, dolor crònic per alguna alteració musculoesquelètica i problemes sistèmics tals com endocrinopaties, problemes hepàtics, urinaris, etc.

Ben aviat iniciarem programes de socialització de cadells a l’hospital per tal de prevenir problemes de conducta que poden suposar un repte per al propietari quan l’animal és adult.

 

Si creieu que la vostra mascota té alguna conducta inapropiada i voleu assessorament, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’Hospital Veterinari Garbí.