Urgències Veterinàries 24h

Urgències veterinàries 24 hores

Servei d'urgències veterinàries

El servei d’Urgències de l’Hospital Veterinari Garbí funciona les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any, tot per garantir que els nostres pacients i nous clients puguin rebre assistència veterinària mèdica i quirúrgica de màxima qualitat en qualsevol moment del dia.

Disposem dels mitjans diagnòstics necessaris per arribar immediatament a un diagnòstic també per la nit i els dies festius. I el nostre equip de cirurgians está disponible per a cirurgies d’urgència i casos complicats en tot moment.

El nostre servei d’urgències 24 hores està disponible per a tots els nostres clients, però també, per a clients d’altres centres veterinaris que pel motiu que sigui no poden ser atesos.

93 759 15 70

 

Recomanem que ens truqueu abans d’acudir al nostre centre per facilitar el bon funcionament de la dinàmica de l’Hospital i per a poder preparar les sales i el material necessari per atendre la possible urgència. D’aquesta manera el veterinari també us podrà informar sobre la severitat de la patologia emergent, si el pacient necessita maneig específic durant el trajecte, etc.

Si la vostra mascota requereix ingrés hospitalari rebrà l’assistència de veterinaris i auxiliars qualificats en el maneig de pacients hospitalitzats i cures intensives durant les 24 hores.

El nostre telèfon d’urgències és el 93 759 15 70.