Endoscòpia i Laparoscòpia

L’Hospital Veterinari Garbí ofereix un servei complert d’endoscòpia diagnòstica i quirúrgica mitjançant equips d’endoscòpia rígida i endoscòpia flexible.

Amb l’endoscòpia i laparoscòpia es poden diagnosticar patologies sense la necessitat de sotmetre a la mascota a una cirurgia.

Gràcies a l’endoscòpia diagnòstica podem visualitzar, realitzar proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques en òrgans interns gràcies a una micro-càmera que introduïm per l’abdomen o tòrax, com ara l’estómac, intestí prim, còlon, bufeta de l’orina i exàmens de cavitat abdominal i toràcica utilitzant. Amb aquests instruments podem prendre mostres de biòpsia, o fins i tot, treure algunes masses sense cirurgia.

Amb aquesta nova tècnica ja utilitzada en la majoria dels centres de medicina humana, les nostres mascotes s’estalvien molt de patiment i dies d’hospitalització, ja que no cal fer grans incisions a la pell.

El servei d’endoscòpia està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Per a més informació truca’ns al 93 759 15 70.