T’oferim les nostres instal·lacions

T’oferim les nostres instal·lacions

A l’Hospital Veterinari Garbí comptem amb unes instal·lacions equipades amb l’última tecnologia en el sector veterinari d’animals de companyia i volem compartir amb tu aquests espais.

 

   

 

Si necessites un quiròfan per a realitzar una cirurgia específica i necessites material i equipament especialitzat, o bé, no comptes en la teva pràctica clínica d’un quiròfan per a realitzar cirurgies rutinàries dels teus pacients, T’OFERIM EL NOSTRE ESPAI.

 

A l’Hospital Veterinari Garbí comptem amb dos quiròfans totalment equipats per a realitzar cirurgies de teixits tous, traumatologia, neurocirurgia i cirurgia oftalmoscòpica.

Disposem de dos equips d’anestèsia inhalatòria d’última generació amb ventilació mecànica incorporada així com de monitorització multi paramètrica que garanteix la seguretat del pacient durant tot el procediment anestèsic.

Els nostres proveïdors són grans multinacionals del sector tals com Braun, Mindray i Everest que després d’anys d’investigació i innovació han tret al mercat equipament d’alta gamma dels quals els nostres pacients es poden beneficiar.

 

   

 

Per altra banda, i degut a que disposem de la Certificació Cat Friendly, si tens un pacient felí que necessiti una hospitalització en una àrea que redueixi l’estrés podeu beneficiar-vos de la UCI felina.

 

La   que compta amb un aforament de 35 persones, està a la vostra disposició per si voleu fer xerrades amb altres companys veterinaris, o bé, voleu realitzar algun tipus de formació als vostres clients.

 

Volem fer de l’Hospital Veterinari Garbí un hospital que tothom tingui cabuda i que puguem beneficiar d’aquesta manera a la professió veterinària i a tots els nostres pacients.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb Ares Burballa, directora clínica del centre mitjançat l’adreça de correu electrònic info@hospitalveterinari.cat