Com viatjar en cotxe amb gats

Com viatjar en cotxe amb gats

Els gats són els reis de la casa, són animals molt territorials als que no els agrada que els treguin del seu entorn, i encara menys, que els pugin en un cotxe.

Treure un gat del seu entorn pot resultar una mica estressant. És per això que, si es tracta d’un viatge d’un o dos dies, podries plantejar-te si realment val la pena fer-li passar aquest tràngol. Si és una estada més gran, el que podem fer és que poc a poc vagi coneixent què és això d’anar en cotxe.

 

1. Preparar el transportí

Tot i que per seguretat, no és la opció més recomanada, els gossos poden anar engantxats en un cinturó de darrere del cotxe. En el cas dels gats, a excepció d’algun cas molt extrany, el transportí els ajuda a sentir-se protegits i més segurs. Busca un transportí gran, com a mínim ha de poder moure’s i donar la volta al seu interior. Tingues en compte on el col·locaràs: al terra darrere els seients (per evitar que es mogui), o en un seient engantxat amb el cinturó. Ha de ser un lloc ventilat (però que no li dongui el fluxe del’aire directament) i que no es mogui en cas de frenades brusques.

Un parell de dies abans d’agafar el cotxe posa-hi alguna de les seves joguins a dins, una de les seves mantes o alguna altra cosa que li agradi molt. Deixa que interactuï amb ell, d’aquesta manera s’anirà habituant i el dia del viatge tot li resultarà més familiar.

2. Prepara el calaix de sorra

Si el que tens és molt gran, pots fabricar-ne un amb cartró. Si no tens espai suficient, posa-hi un empapador per evitar sorpreses i mantenir el seu lloc net.

3. No li donis de menjar dos hores abans del viatge

Per evitar marejos evita donar-li de menjar dos hores abans del viatge.

4. Realitzar parades sense sortir del cotxe

Si es tracta d’un viatge llarg, no oblidis donar-li aigua cada 1-2 hores i deixar que surti del transportí una estona que estiri les potes dins el cotxe. Aprofita per acariciar-lo i mimar-lo.

Durant la parada, si fa calor, no deixis al teu gat tancat al cotxe, ni tan sols a l’ombra, pot pujar la temperatura del vehicle en qüestió de minuts i la temperatura elevata pot provocar-li un cop de calor.

5. Al arribar al destí ofereix-li una mica de menjar

Encara que el principi no li vingui de gust perquè no està habituat al lloc i necessiti investigar, deixa-li una mica de menjar, segur que un cop inspeccionada la zona se’l menjarà.

 

Esperem que gaudeixis del viatge!

3 Comentaris fins ara

Paris Airport Taxi And Transfers — WordPressPublicat al8:16 pm - Abr 2, 2022

[…] accessible autos have both a rear tail carry or taxi nice zurich ramp for wheelchair access. You is not going to should get out of your wheelchair and your driver […]

A Evaluation Of The Modeling Of Taxi Companies –Publicat al12:56 pm - Abr 9, 2022

[…] moto taxi may be very simple, even for small dimension passengers. With a cushty back cushion and taxi nice zurich simply accessible handlebars permitting complete control on the moto taxi monaco nice airport . […]

Myrtle Beach Vacation Rentals – maskin24Publicat al6:22 pm - Mai 16, 2022

[…] coverage which covers the price of your accommodations and airfare. Cost of meals, room charges and דירה להשכרה specific amenities like utilization of Internet and so on. comes into these phuket accommodation […]

S'han tancat els comentaris.