Equip

L’equip de professionals de l’Hospital Veterinari Garbí es caracteritza per la professionalitat, la empatia que desprenen vers les mascotes i els seus propietaris i l’esforç que cada membre de l’equip fa per tal de mantenir-se constantment formats en les últimes novetats de la medicina veterinària.

L’Hospital Veterinari Garbí compta amb professionals específicament formats en totes les disciplines de la clínica de petits animals. D’aquesta manera, comptem amb especialistes en neurologia, neurocirurgia, oftalmologia, oncologia, dermatologia, cirurgia, ortopedia, cardiologia, medicina d’animals exòtics, diagnòstic per imatge i medicina interna.

Els nostres valors són poder oferir el millor servei veterinari per tal de que tots puguin gaudir plenament dels seus animals de companyia.

 

El nostre Equip

 


Ares Burballa

Ares es va llicenciar l’any 2009 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la carrera va realitzar estàncies en diferents hospitals d’Espanya. L’any 2009 inicia un internat en clínica de petits animals a l’Hospital Clínic Veterinari. Durant 4 anys compagina la recerca en el Departament de Medicina i Cirurgia d’Animals Exòtics de la Facultat de Veterinària de la UAB amb la clínica privada treballant en diferents hospitals de Barcelona. L’any 2010 realitza un Post grau en endoscòpia veterinària i obté el títol de GPCert (endo) i al 2011 funda l’empresa Endovet Mòbil dedicada a l’endoscòpia i laparoscòpia freelance. L’any 2013 obté el títol de Màster en investigació clínica aplicada a ciències de la salut i, a finals d’aquell mateix any, obre el Centre Veterinari Xinesa a Vilassar de Mar.
L’any 2015 inicia els seus estudis en Neurologia i Neurocirurgia a la facultat de Berna (Suissa) que acaba al Gener del 2018 obtenint el Certificat Europeu en Clínica de Petits Animals en l’especialitat de Neurologia. En l’actualitat es troba en procés d’Acreditació d’Avepa en Neurologia Clínica sota la supervisió d’Elsa Beltran (Diplomada en Neurologia).

Actualment és la directora clínica i copropietària de l’Hospital Veterinari Garbí i del Centre Veterinari Xinesca. La seva principal dedicació clínica és la Neurologia clínica i la neurocirurgia. Mostra un especial interès en les patologies inflamatòries i degeneratives del sistema nerviós central. De manera habitual realitza ponències en congressos nacionals i internacionals.

A part de la dedicació clínica a l’Hospital, l’Ares és una apassionada del submarinisme, la vela i la muntanya i comparteix aquestes aficions amb els seus amics i familiars.

 

Lluis Benítez

En Lluís es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2014. Després de llicenciar-se, va realitzar estàncies en diversos hospitals de referència del país així com, d’Europa i Regne Unit. Després de treballar 8 mesos en clínica privada, realitza un Internat en Medicina i Cirurgia de Petits Animals a l’hospital Ars Veterinària (2015-2016). Un cop finalitzat l’Internat, inicia la seva formació en oncologia veterinària realitzant diverses estàncies en centres de referència tant a nivell estatal com europeu i escrivint publicacions en aquest camp. Assisteix de forma habitual en congressos europeus i estatals, on ha realitzat diverses comunicacions. Durant els anys 2017 i 2018 realitza el post-grau oficial de l’ESVPS i obté el títol de General Practitioner en l’especialitat d’Oncologia Veterinària (GPCert-Oncology). Les seves àrees d’interès són l’oncologia mèdica, la medicina interna i la patologia clínica.

 

Ignacio Vitullo

Ignacio Vitullo es va graduar en Veterinària el 2012 a la UNCPBA d’Argentina.

Durant el 2015 i 2016 va realitzar un internat en cirurgia de petits animals. El 2017 va realitzar un Postgrau en cirurgia de teixits tous en petits animals, i posteriorment un internat sénior d’aquesta mateixa especialitat a l’Hospital Valencia Sur, on realitzava cirurgies d’atenció urgent i cures intensives.

Ignacio Vitullo ha enfocat la seva carrera professional, principalment, en el camp de la cirurgia de teixits tous amb especial ènfasis en la cirurgia d’urgències. Tota la seva carrera professional la ha desarrollat en hospitals de referència.

S’incorpora al nostre equip com a veterinari generalista i responsable del servei de cirurgia.

De forma habitual complementa la seva formació assistint a congressos nacionals i internacionals i realitzant estàncies en centres de referència.

 

Victòria Simon

Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 1988. Responsable de Diagnòstic Laboratorial a Vet’s Avinguda des de l’any 2000 al 2006 per posteriorment ser la Directora del Servei de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Vet’s Manresa des de l’any 2006 al 2018. L’any 2019 va realitzar un Postgrau de Cures Intensives i Anestèsia de la UAB i es va incorporar a l’equip de l’Hospital Veterinari Garbí.

Les seves àrees d’interés són la Medicina Felina, la Medicina Interna i Patologia Clínica.

 

Cristina Morales

La Cristina es va graduar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2015. Seguidament va iniciar una estada en pràctiques a l’hospital veterinari Canis de Girona,  on posteriorment va realitzar un internat rotatori en clínica de petits animals (2015-2017). Després de treballar 6 mesos en un altre centre veterinari es va incorporar a l’equip del nostre hospital com a veterinària generalista i d’urgències. El seu interès principal són la medicina interna i les cures intensives.

 

Andrea Andía

L’Andrea es va graduar a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2018. Va compaginar els seus anys d’estudis amb pràctiques extra curriculars per diferents clíniques i hospitals de Barcelona. Al finalitzar, va realitzar una estada de pràctiques a l’Hospital Clínic UAB i es va incorporar a l’equip l’Octubre del 2018 al servei d’urgències i com a veterinària generalista.

Actualment continua formant-se assistint a seminaris i xerrades sobre Urgències i cures intensives. Les seves principals àrees d’interès són la medicina felina i les cures intensives.

 

Chiara Matteo

La Chiara es va graduar en veterinària l’any 2017. Durant el darrer any de la seva carrera va realitzar  pràctiques en diverses universitats (Boloña, Extremadura i Universitat Autònoma de Barcelona). Els dos darrers anys va treballar en una clínica veterinària especialitzada en petits animals. A mitjans del 2019 es va incorporar a l’equip del servei d’urgències i com a veterinària generalista. Les seves àrees d’interés són la medicina interna i reproducció.

 

Darío García Puente

En Darío es va graduar a la Universitat de Múrcia l’any 2017. Va realitzar cursos de manteniment i patologia d’animals exòtics, neurologia en petits animals, i l’any 2019 va realitzar un Postgrau d’Oftalmologia veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estar tres anys treallant a altres hospitals veterinaris (com Árago, Hospital veterinari de Palma de Mallorca), i va ser l’any 2020 quan es va incorporar a l’equip del servei d’urgències i com a veterinari generalista. La seva principal àrea d’interès és l’oftalmologia.

 

Guillermo Van Schendel

En Guillermo es va graduar en veterinària l’any 2016 a la Universitat Complutense de Madrid. L’any 2018 va realitzar un curs de Cirurgia de Teixits tous en petits animals a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estar tres anys treallant a altres centres veterinaris fins que, a mitjans de l’any 2019, es va incorporar a l’equip del servei d’urgències i com a veterinari generalista.

 

Gisela Claret

La Gisela va realitzar la seva formació com a administrativa l’any 2012-2013. A finals del 2013 va focalitzar la seva carrera professional en l’àmbit de la Clínica de Petits animals i, posteriorment, es va incorporar al nostre equip. Actualment és la responsable de recepció i administració de l’Hospital Veterinari Garbí.

 

Raquel Larrosa

La Raquel va realitzar la seva formació com Auxiliar Tècnic Veterinari entre l’any 2014-2015. Durant aquest curs, va realitzar les pràctiques amb nosaltres i, posteriorment, es va incorporar al nostre equip. Actualment forma part de l’equip d’auxiliars de l’Hospital Veterinari Garbí realitzant tasques com la gestió administrativa, ajudant de quiròfan, consultes i hospitalització. També s’encarrega dels programes de control de pes dels nostres pacients, així com, del seu benestar.

 

Mireia Álvarez

La Mireia va realitzar la seva formació com Auxiliar Tècnic Veterinari entre l’any 2015-2016. També va realitzar un cus d’Introducció a la Fisioteràpia i Rehabilitació d’Animals de Companyia. Actualment forma part de l’equip d’auxiliars de l’Hospital Veterinari Garbí realitzant tasques com la gestió administrativa, ajudant de quiròfan, laboratori, consultes i hospitalització. També es troba en contínua formació per auxiliars veterinaris per ampliar els seus coneixements i aportar un millor servei als nostres pacients.

 

Mar Bardagí

Especialista en Dermatologia Veterinària, Diplomada pel Col·legi europeu de Dermatologia Veterinària (2006), Doctora en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012) i membre de l’European Society of Veterinary Dermatology del comité científic del Grup d’Especialistes en Dermatologia d’AVEPA.

Mar Bardagí es va llicenciar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1998. Al finalitzar va realitzar un internat a l’Animal Medical Center de Manchester (Regne Unit) durant un any, i va continuar treballant com a veterinària generalista i d’urgències fins que va completar la residència en Dermatologia Veterinària a la UAB, i va ser l’any 2006 quan va obtenir el Diploma Europeu en Dermatologia Veterinària.

Durant 14 anys Mar Bardagí va formar part del Servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona, i desde l’any 2003, és professora associada a la mateixa universitat. Durant aquests any ha publicat numerosos articles científics en el camp de la Dermatologia Veterinària, forma part del comitè editorial de la revista internacional Veterinary Dermatology i ha sigut ponent en congressos i seminaris nacionals i internacionals.

 

Francesc Bertrolí

Llicenciat en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona el 1989 i Diplomat en Oftalmologia per la UAB el 2000, Francesc ha dedicat gran part de la seva activitat professional en l’estudi i tractament de les patologies oculars.

Ponent de cursos nacionals d’oftalmologia (com el Curs de Microcirurgia Ocular i queratopaties) i participant de diversos cursos de l’especialitat, tant a nivell nacional com internacional.

 

Olga López

Olga López, veterinària especialitzada en rehabilitació y fisioteràpia en petits animals.

La Olga es va llicenciar en Veterinària a la Universitat de Santiago de Compostel·la. Durant anys ha treballat en clínica, dedicant-se principalment a la medicina interna i la traumatologia i ortopèdica. Després d’apreciar els excel·lents resultats de la rehabilitació en el seu propi gos, va decidir iniciar els seus estudis d’especialització en Rehabilitació Veterinària a l’Hospital Veterinari Vetsia (Madrid), realitzant el Curs de Rehabilitació en Petits Animals Per Veterinaris impartit per Gemma del Pueyo. Després d’això, neix Vetandrun on ens dona suport per complementar els nostres serveis de neurologia, traumatologia i ortopèdia. La seva inquietud per aquesta especialitat fa que segueixi formant-se per poder seguir oferint la millor atenció veterinària i ajudar a que els nostres fidels companys gaudeixin d’una vida més llarga, més sana i més feliç.

 

Abraham Acevedo

Abraham es va llicenciar en veterinària a la Universitat de Múrcia l’any 2005. Després d’uns anys treballant en diferents centres veterinaris enfocat al camp de la cirurgia es va traslladar a Barcelona on es va seguir formant en l’especialitat de Traumatologia i Ortopèdia, participant en consultes i intervencions quirúrgiques en diferents centres de referència de Barcelona i realitzant cursos de formació, com el Màster de Traumatologia i Ortopèdia de Petits animals de la Universitat Complutense de Madrid.

 

Ferran Alegre

Ferran Alegre és la nova incorporació a l’equip de l’Hospital Veterinari Garbí.
Es va llicenciar l’any 2009 i al 2012 va passar l’examen d’especialització en Clínica d’animals exòtics. Durant més de 10 anys ha estat exercint com a veterinari d’animals exòtics i salvatges a Europa, Centreamerica i Àsia. La seva principal motivació és la gran varietat d’espècies que pot tractar, desde orangutans a tortugues marines, i com això pot influir en la seva conservació.