Equip

L’equip de professionals de l’Hospital Veterinari Garbí es caracteritza per la professionalitat, la empatia que desprenen vers les mascotes i els seus propietaris i l’esforç que cada membre de l’equip fa per tal de mantenir-se constantment formats en les últimes novetats de la medicina veterinària.

L’Hospital Veterinari Garbí compta amb professionals específicament formats en totes les disciplines de la clínica de petits animals. D’aquesta manera, comptem amb especialistes en neurologia, neurocirurgia, oftalmologia, oncologia, dermatologia, cirurgia, ortopedia, cardiologia, medicina d’animals exòtics, diagnòstic per imatge i medicina interna.

Els nostres valors són poder oferir el millor servei veterinari per tal de que tots puguin gaudir plenament dels seus animals de companyia.

 

El nostre Equip

 


Ares Burballa

Ares es va llicenciar l’any 2009 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la carrera va realitzar estàncies en diferents hospitals d’Espanya. L’any 2009 inicia un internat en clínica de petits animals a l’Hospital Clínic Veterinari. Durant 4 anys compagina la recerca en el Departament de Medicina i Cirurgia d’Animals Exòtics de la Facultat de Veterinària de la UAB amb la clínica privada treballant en diferents hospitals de Barcelona. L’any 2010 realitza un Post grau en endoscòpia veterinària i obté el títol de GPCert (endo) i al 2011 funda l’empresa Endovet Mòbil dedicada a l’endoscòpia i laparoscòpia freelance. L’any 2013 obté el títol de Màster en investigació clínica aplicada a ciències de la salut i, a finals d’aquell mateix any, obre el Centre Veterinari Xinesa a Vilassar de Mar.
L’any 2015 inicia els seus estudis en Neurologia i Neurocirurgia a la facultat de Berna (Suissa) que acaba al Gener del 2018 obtenint el Certificat Europeu en Clínica de Petits Animals en l’especialitat de Neurologia. En l’actualitat es troba en procés d’Acreditació d’Avepa en Neurologia Clínica sota la supervisió d’Elsa Beltran (Diplomada en Neurologia).

Actualment és la directora clínica i copropietària de l’Hospital Veterinari Garbí i del Centre Veterinari Xinesca. La seva principal dedicació clínica és la Neurologia clínica i la neurocirurgia. Mostra un especial interès en les patologies inflamatòries i degeneratives del sistema nerviós central. De manera habitual realitza ponències en congressos nacionals i internacionals.

A part de la dedicació clínica a l’Hospital, l’Ares és una apassionada del submarinisme, la vela i la muntanya i comparteix aquestes aficions amb els seus amics i familiars.

 

Lluis Benítez

En Lluís es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2014. Després de llicenciar-se, va realitzar estàncies en diversos hospitals de referència del país així com, d’Europa i Regne Unit. Després de treballar 8 mesos en clínica privada, realitza un Internat en Medicina i Cirurgia de Petits Animals a l’hospital Ars Veterinària (2015-2016). Un cop finalitzat l’Internat, inicia la seva formació en oncologia veterinària realitzant diverses estàncies en centres de referència tant a nivell estatal com europeu i escrivint publicacions en aquest camp. Assisteix de forma habitual en congressos europeus i estatals, on ha realitzat diverses comunicacions. Durant els anys 2017 i 2018 realitza el post-grau oficial de l’ESVPS i obté el títol de General Practitioner en l’especialitat d’Oncologia Veterinària (GPCert-Oncology). Les seves àrees d’interès són l’oncologia mèdica, la medicina interna i la patologia clínica.

 

Fabio Nístico

En Fabio es va llicenciar en Veterinària a la facultat de medicina veterinària de la Universitat de Messina (Italia) l’any 2012. Tot seguit va iniciar l’internat en clínica de petits animals a l’Hospital Veterinari Canis de Girona fins l’octubre del 2013. A continuació va seguir la seva formació a l’Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona fent un internat rotatori per les diferents especialitats fins a finals del 2014.

Durant els dos anys següents va treballar a l’Hospital Canis Mallorca en el servei d’urgències, cures intensives i cirurgia.

L’any 2017 va iniciar el máster de cirugía de petits animals per l’obtenció del títol GPCert en cirurgia.

S’incorpora al nostre equip l’agost de l’any 2017 com a veterinari generalista i responsable del servei de cirurgia.

De forma habitual complementa la seva formació assistint a congressos nacionals i internacionals i realitzant estàncies en centres de referència.

 

Rocío Martínez

Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2013, ha realitzat diverses estades com a visitant en hospitals veterinaris de referència a nivell nacional i internacional, formant-se en l’àmbit de les emergències, l’hospitalització i les cures intensives.

Durant l’any 2015 va realitzar un internat rotatori per diferents especialitats mèdiques a l’Hospital Clínic Veterinari (Barcelona) i durant el anys següents va treballar al Servei d’Urgències d’hospitals veterinaris del sector privat.

Ha ampliat la seva formació post universitària completant el Postgrau en Medicina d’Emergències i Cures Intensives en Petits Animals per la Universitat Autònoma de Barcelona al 2017, i assistint a nombrosos congressos internacionals enfocats a l’àmbit de la Medicina Intensiva. També ha realitzat diverses publicacions en revistes científiques internacionals i comunicacions en congressos estatals.

Des de setembre de 2018 forma part de l’equip veterinari de l’Hospital Veterinari Garbí com a responsable del Servei d’Hospitalització i Cures Intensives.

 

Carla Zamora

La Carla es va graduar en veterinària a la Universidad de Zaragoza l’any 2015. Al finalitzar la carrera, va començar una estada en pràctiques a l’Hospital Veterinari Canis de Girona,  on posteriorment va realitzar un internat amb rotatori per les diferents especialitats en clínica de petits animals (2015-2017). Inmediatament després es va incorporar al nostre equip com a veterinària generalista i d’urgències. Una de les seves àrees d’interès és el diagnòstic per imatge i, pròximament, començarà un postgrau sobre aquesta especialitat a la Universitat CEU Cardenal Herrera.

 

Cristina Morales

La Cristina es va graduar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2015. Seguidament va iniciar una estada en pràctiques a l’hospital veterinari Canis de Girona,  on posteriorment va realitzar un internat rotatori en clínica de petits animals (2015-2017). Després de treballar 6 mesos en un altre centre veterinari es va incorporar a l’equip del nostre hospital com a veterinària generalista i d’urgències. El seu interès principal són la medicina interna i les cures intensives.

 

Andrea Andía

L’Andrea es va graduar a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2018. Va compaginar els seus anys d’estudis amb pràctiques extra curriculars per diferents clíniques i hospitals de Barcelona. Al finalitzar, va realitzar una estada de pràctiques a l’Hospital Clínic UAB i es va incorporar a l’equip l’Octubre del 2018 al servei d’urgències i com a veterinària generalista.

Actualment continua formant-se assistint a seminaris i xerrades sobre Urgències i cures intensives. La seva principal àrea d’interès és l’oftalmologia i les cures intensives.

 

Anna Rodes

L’Anna es va graduar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2018. Durant els últims tres anys de la carrera, va estar treballant al servei d’urgències veterinàries d’un hospital de referència de Barcelona. Al finalitzar va realitzar una estada de pràctiques a l’Hospital Ars Veterinària. Immediatament després es va incorpor al nostre equip com a veterinària generalista i d’urgències. Les seves àrees d’interés són la cirurgia, la traumatologia i les cures intensives.

 

Gisela Claret

La Gisela va realitzar la seva formació com a administrativa l’any 2012-2013. A finals del 2013 va focalitzar la seva carrera professional en l’àmbit de la Clínica de Petits animals i, posteriorment, es va incorporar al nostre equip. Actualment és la responsable de recepció i administració de l’Hospital Veterinari Garbí.

 

Raquel Larrosa

La Raquel va realitzar la seva formació com Auxiliar Tècnic Veterinari entre l’any 2014-2015. Durant aquest curs, va realitzar les pràctiques amb nosaltres i, posteriorment, es va incorporar al nostre equip. Actualment forma part de l’equip d’auxiliars de l’Hospital Veterinari Garbí realitzant tasques com la gestió administrativa, ajudant de quiròfan, consultes i hospitalització. També s’encarrega dels programes de control de pes dels nostres pacients, així com, del seu benestar.

 

Sergi Martínez

En Sergi va realitzar la seva formació com Auxiliar Tècnic Veterinari entre l’any 2015-2016. Va realitzar el curs a l’Hospital Veterinari de Catalunya, tant la part teòrica com la pràctica. Actualment forma part de l’equip d’auxiliars de l’Hospital Veterinari Garbí realitzant tasques com la gestió administrativa, ajudant de quiròfan, laboratori, consultes i hospitalització. També es troba en contínua formació per auxiliars veterinaris per ampliar els seus coneixements i aportar un millor servei als nostres pacients. Té especial interès en quiròfan, laboratori i vendatges funcionals.

 

Mar Bardagí

Especialista en Dermatologia Veterinària, Diplomada pel Col·legi europeu de Dermatologia Veterinària (2006), Doctora en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012) i membre de l’European Society of Veterinary Dermatology del comité científic del Grup d’Especialistes en Dermatologia d’AVEPA.

Mar Bardagí es va llicenciar en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1998. Al finalitzar va realitzar un internat a l’Animal Medical Center de Manchester (Regne Unit) durant un any, i va continuar treballant com a veterinària generalista i d’urgències fins que va completar la residència en Dermatologia Veterinària a la UAB, i va ser l’any 2006 quan va obtenir el Diploma Europeu en Dermatologia Veterinària.

Durant 14 anys Mar Bardagí va formar part del Servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic Veterinari de la Universitat Autònoma de Barcelona, i desde l’any 2003, és professora associada a la mateixa universitat. Durant aquests any ha publicat numerosos articles científics en el camp de la Dermatologia Veterinària, forma part del comitè editorial de la revista internacional Veterinary Dermatology i ha sigut ponent en congressos i seminaris nacionals i internacionals.

 

Abraham Acevedo

Abraham es va llicenciar en veterinària a la Universitat de Múrcia l’any 2005. Després d’uns anys treballant en diferents centres veterinaris enfocat al camp de la cirurgia es va traslladar a Barcelona on es va seguir formant en l’especialitat de Traumatologia i Ortopèdia, participant en consultes i intervencions quirúrgiques en diferents centres de referència de Barcelona i realitzant cursos de formació, com el Màster de Traumatologia i Ortopèdia de Petits animals de la Universitat Complutense de Madrid.

 

Francesc Bertrolí

Llicenciat en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1989 i Diplomat en Oftalmologia per la UAB l’any 2000, en Francesc ha dedicat gran part de la seva activitat professional a l’estudi i tractament de les patologies oculars.

Ponent de cursos nacionals d’oftalmologia (com el Curso de Microcirurgia Ocular i Queratopaties) i participant de diversos cursos de l’especialitat, tant a nivell nacional com internacional.